Därför ska du samarbeta med oss!

 • Vi förstår dig bättre

  Företagets grundare är själv läkare och har skapat bolaget utifrån sina erfarenheter av den svenska vården.

 • Få variation i vardagen och upptäck Sverige

  Vi erbjuder uppdrag i hela Sverige, från lugna norr till händelserika söder

 • Vi skräddarsyr uppdrag enligt dina önskemål

  All kontakt med oss är personlig och du kommer bygga en relation med någon av våra kollegor under hela din process.

 • Du styr dina arbetsperioder

  Möjligheten till jour är av vissa väldigt efterfrågad medan andra vill ha möjligheten att utforska och upptäcka eller bara ta det lugnt mellan arbetstimmarna. Hur du än vill ha det så lyssnar vi på dina personliga önskemål!

 • Allt sker digitalt

  Från annons till kontakt och kontroll, hela vår process går via telefon eller dator för att processen ska vara så snabb och smidig som möjligt.

 • Alltid uppdaterade och välbetalda uppdrag!

  Sverige skriker efter läkare och läkarbristen är idag ett mycket erkänt problem, trots detta är det få som är villiga att ge läkare den uppskattning och ekonomiska ersättning som ni förtjänar, vi är undantaget!

 • Lovar inte mer än vi kan hålla

  Vi ser att alla uppdrag är unika, därför sker all kommunikation personligt mellan dig och en av våra bemanningskonsulter för att säkerställa att dina önskemål tas i beaktning.

 • Var del av vår familj!

  Vi växer varje år! Vi blir upphandlade med fler regioner, vi får fler bemanningskonsulter och fler läkare väljer att jobba genom oss. Detta ger oss goda framtidsutsikter vilket får oss att vilja investera mer i vår relation med dig!

 • Vi gör skillnad

  Vi återinvesterar delar av vår vinst i framtidens vårdpersonal, detta genom att hjälpa svenska studenter utbilda sig till läkare och andra vårdyrken i utlandet. Det är så vi bekämpar läkarbristen som idag råder!

Som du ser är listan med anledningar för varför du ska samarbeta med oss väldigt lång!

Det ligger i vårat intresse och uppdrag att skapa ett personligt och givande samarbete med tillsammans med dig. Ett samarbete där du uppnår det du önskar och vi ges möjlighet att leverera de mest kompetenta läkarna på marknaden!

Vi på Svensk Vårdbemanning tänker inte nytt utan går tillbaka till redan etablerade sanningar. Läkare är en av de viktigaste delarna av ett samhälle och bör få det erkännande och uppskattning som detta medför. Oavsett om du är anställd genom oss eller går som underkonsult så ser vi dig som en kollega och vår viktigaste tillgång.

Hör av dig till oss om du har någon fundering, eller skicka in ditt CV för att börja ett givande samarbete med oss redan idag!
Vi ser fram emot att få lära känna dig!