Mål & Vision

En rödtråd tydligare än alla andra:

You must be the change you want to see in the world -Gandhi

Vår VD och grundare Kian såg under sin tid i vården två huvudsakliga utmaningar som vården stod inför. Den första är de ökande vårdköerna runt om i landet, inte minst ute på landsbygden. Den andra att behovet av läkare ständigt ökar men antalet lärosäten för läkarstudier är fortsatt begränsade och kommer själva inte räcka för att möta denna efterfrågan. Från dessa två utmaningar byggde Kian sedan en organisation med tydliga mål och visioner som båda grundar sig i att vara en positiv förändring för Sverige.

  • Vår ambition är att vara förstahandsvalet för vårdpersonal som vill jobba med bemanning, för att bemöta de växande vårdköerna i hela Sverige!
  • Vi arbetar även aktivt med att se till att fler ges möjligheten att utbilda sig inom de vårdrelaterade yrkena där Sverige idag lider av svåra brister!
  • Slutligen vill vi alltid vara det företaget som ger den uppskattning och ersättning som vårdpersonalen i Sverige förtjänar när de åker land och rike runt för att bidra med sina unika kompetenser!

Stolt och glada kan vi meddela att vi successivt uppnår alla våra mål och visioner.

  • Företaget har idag säte och fungerande verksamhet i både Sverige & Spanien!
  • Vi arbetar aktivt med att ge möjlighet för framtidens vårdpersonal att hitta sin utbildning och har idag mer än 270 studenter som aktivt utbildar sig för att förstärka morgondagens vårdbrister i Sverige
  • Från Norrbotten till Göteborg och Gotland, vi har idag läkare på uppdrag i hela Sverige!

Vi har fortfarande en lång väg att gå och vi behöver din hjälp